زندگی نامه
بنده تا پایان سال سوم راهنمایی را در روستای محل تولد تحصیل نمودهام. پس از آن مدتی به ترک تحصیل و دوری از کتاب و درس گذشت. در آن ایام علیرغم استعداد خوبی که داشتم؛ مشغول کمک به پدرم در کارهای کشاورزی بودم. تا اینکه وارد حوزه علمیه شهرستان ملایر شدم. بحمدالله پیشرفتم در درسهای حوزوی خوب بود. پس با پیشنهاد بعضی از رفقا به صورت متفرقه برای دبیرستان ثبت نام نمودم و برای دروس دبیرستان، همان یک هفته به امتحانات خرداد مانده، وقت صرف مینمودم وآن هم با موفقیت سپری شد.
برای دانشگاه شرکت نمودم. در سال اول شرکت در کنکور در رشته «الهیات» قبول شدم. پس از گذراندن بیش از صد واحد درسی، برای شرکت در فوق لیسانس شرکت نمودم؛ قبول شدم. دروس واحد مدرک در دانشگاه قم به پایان رسید. لازم به ذکر است که در این مدت که دروس دانشگاهی خوانده شد؛ محور اصلی برنامه زندگی بنده دروس حوزوی بود و به توصیه اساتید دانشگاهی؛ بنده از شرکت در کلاسهای درسی دانشگاه معاف بودم و صرفاً برای امتحان یا بعضی از دروس به دانشگاه مراجعه میکردم و این به خاطر آن بود که ما وقتی از دروس بسیار غنی و پربار حوزه سراغ چند واحد درس دانشگاه میرفتیم؛ مانند این بود که یک رزمنده آموزش دیده در کوه و کمر و مناطق صعب العبور را ببرند در یک پارک که روی چمن قدم بزند، تمام موفقیتهای بنده حقیر از برکت حوزه مبارکه علمیه و وجود مقدس ولی عصر ارواحنا الفداء بوده است.
دروس حوزوی را تا پایان پایه ششم در حوزه علمیه شهرستان ملایر گذراندهام و ادامه آن را در حوزه علمیه قم. در حوزه علمیه، علاوه بر ادبیات عرب از منطق، فلسفه، تفسیر و کلام نیز بهرهمند شدهام از جمله: بدایة الحکمه را با جناب آقای «سید علی حسین آملی»، نهایة الحکمه را با جناب آقای «عباسعلی زارعی»، تلخیص الهیات را با «آقای ربانی» (حفظهم الله)، مکاسب محرمه را با «آیت الله سید محمد هاشمی»، بیع و ضیا را با استاد «نکونام»، رسائل را با آقای «حسینی و خویی» و کفایه نیز با آقایان محترم «میری و نکونام» (دامت برکاتهم) بوده. دروس خارج بیش از چهار سال است. فقه با مرجع عالیقدر حضرت «آیت الله مکارم شیرازی» و اصول با استاد فرزانه جناب «آیت الله سبحانی» و اخیراً که یک دوره اصول حضرت «آیت الله سبحانی» به اتمام رسید. بنده در درس حضرت «آیت الله العظمی وحید خراسانی» شرکت نمودم. امیدوارم خداوند منان توفیق ادامه تحصیل را عنایت فرماید. انشاء الله.